top of page

Meld je aan voor de BuitenGewoon Texel 2024!

 

Op donderdag 9 mei (Hemelvaarstdag) organiseert Texel CultuurEiland de derde editie van de BuitenGewoon Texel in het hart van Den Burg op en rondom de Groeneplaats, het park en in het Glazen Paleis.

 

Voor organisaties van evenementen, voor culturele activiteiten, artiesten, bands, toneelgezelschappen, solisten, caberatiers en voor kunstenaars een prachtige kans om te laten zien wat Texel deze zomer te bieden heeft.

Deelname aan deze markt is geheel gratis, er staan marktkramen en vele binnen- en buitenpodia voor jullie klaar.

 

Misschien een idee om op een ludieke manier uw evenement, culturele activiteit, muziek en of kunst te promoten, wij denken graag met u mee. We hebben de beschikking over 2 buitenpodia, verschillende binnen podia en +/- 20 marktkramen waar u gebruik van kunt maken.

 

Daarnaast promoten wij 'BuitenGewoon Texel' in de diverse Texelse media, via VVV Texel, op de website texelcultuureiland.nl en op onze social-media kanalen. Ook wordt uw evenement vermeld in het programmaoverzicht dat verspreid wordt over het eiland en op grote spandoeken te zien is tijdens 'Buitengewoon Texel'.

 

Het doel van Texel CultuurEiland is om kunst, cultuur en evenementen op Texel onder de aandacht te brengen bij Texelaars en de vele bezoekers op ons eiland.

 

Donderdag 9 mei is één van de drukste dagen op het eiland, dus uw bereik is enorm groot.

Heeft u interesse, laat het weten, dan kunnen we u een mooi plekje geven op ‘BuitenGewoon Texel’.

 

Voor optredende artiesten heeft Texel CultuurEiland een vergoeding: solo/duo artiesten € 50,- euro. Bands en groepen € 100,- euro.

 

Meld u tijdig aan via deze link zodat de organisatie van BuitenGewoon Texel een passend programma kan maken. Vermeld in uw aanmelding waar u gebruik van wil maken.

bottom of page