top of page

Vischwijven op het eiland Texel in ‘de boet van Ruud’

Corona update 21 maart 2021De expositie ‘Vischwijven’ is open. De kans dat u iemand anders ontmoet in de boet is vrij klein. Mochten er toch bezoekers in de boet zijn, wacht u dan even buiten tot er ruimte voor u is [en geniet van het prachtige landschap]. Op deze manier kan de expositie, in de boet van Ruud Bakker op Texel, toch dagelijks geopend blijven van zonsop-zonsondergang.

“Echt zo prachtig! Ik vind het magisch! Alsof je op de bodem van de zee in een sprookje terecht gekomen bent. De geluiden, de rust, de kunst… mythisch!” Diana Moens

“Prachtige expositie van museaal niveau” galerie houder Herman Bakker

Tolles Ambiente!”

“Very beautiful exhibition! The audio recordings and translucent images really give the feeling of being under the sea. The dark wood of the cabin is also very reminiscent of the inside of an old ship. Fantastic work. Your admires from Canada”

“Het is weer heerlijk bevreemdend.”  Miranda

 

Zelf ga ik niet meer op pad zonder mondkap, handschoenen en desinfecterende gel in mijn tas, opdat ik, waar nodig, deze attributen kan toepassen. Ik ga ervan uit dat de bezoekers van ‘Vischwijven’ dat ook doen.

“Wat prachtig en ook het boek en het visioen.”  Hanneke

“Komt het ervaren!!!!”  Mary

Vischwijf-20201011_102017_edited-scaled.
bottom of page